Odkryj bogactwo ziołowej kuchni! Czymże byłaby najlepsza strawa, gdyby nie dodać do niej szczypty ziół? Kolorowy dodatek ucieszy oko, a podniebienie uraduje wyrazisty smak. W stu przepisach z wykorzystaniem bazylii, natki pietruszki, cząbru i innych znanych od tysiącleci ziół pokazano jak właściwie dobrane przyprawy sprawiają, iż najdrobniejsze posiłki, wspaniałe dania główne, pyszne dipy oraz napoje nabierają wyjątkowego charakteru!
Weź udział w konkursie i wygraj książkę!
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 61
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 159
Nie zawsze mięso jest dobrą alternatywą na obiad. Od czasu do czasu można zr...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Polska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Fasolka
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 39
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 104