Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chyba każdy lubi sobie od czasu do czasu zjeść coś z fast foodu.Ja zazwyczaj cos kupuję na mieście ale od dłuższego czasu "chodziły" za mną domowe hamburgery i tym razem zrobiłam z przepisu Magdy Gessler, a bułki hamburgerowe upiekłam z przepisu Marthy Stewart który wczesniej już podawałam
Śledzie ze śliwkami to jedno z tych dań, które od razu kojarzą nam się z Boży...
Odsłon: 91
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 61
Fasola z dynią i wędzonką jest daniem idealnym na ciemny, ponury listopad. Ar...
Odsłon: 45
Przepis na Sałatkę Cezar z oryginalnym sosem na bazie żółtka z dodatkiem anch...
Odsłon: 40
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1735
Śledzie ze śliwkami to jedno z tych dań, które od razu kojarzą nam się z Boży...
Odsłon: 91
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 61
Fasola z dynią i wędzonką jest daniem idealnym na ciemny, ponury listopad. Ar...
Odsłon: 45
Przepis na Sałatkę Cezar z oryginalnym sosem na bazie żółtka z dodatkiem anch...
Odsłon: 40
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1735
Składniki
Do mięsa dodać: posiekaną cebulę, mięso, sos chili, imbir, pieprz, musztardę i sos Worcester wymieszać, dodać zimnej wody. Wyrabiać mięso na gładką masę. Dodać prażoną cebulkę.
Uformować burgery. Grillować lub obsmażać na patelni około 5-6 minut z każdej strony. Pod koniec grillowania położyć na kotletach po plastrze sera.
Bułki przekroić na pól i opiec na patelni na której smażyliśmy kotlety tak, żeby były ciepłe i chrupiące.
Następnie posmarować majonezem. Na spodzie ułożyć sałate, na niej kotlet. Posmarować ketchupem; dodać pomidory i cebulę. Przykryć wierzchem bułki posmarowanym od spodu majonezem.