Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 833
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 142
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 2916
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 833
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 142
Smaczna i prosta sałatka do pracy lub inną okazję.
Odsłon: 2916
Składniki
Rybę dokładnie rozmrozić. Delikatnie opłukać i bardzo dobrze osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na małe kawałki. Oprószyć kawałki ryby solą i mąką pszenną wymieszaną z czubrycą. Każdy kąsek zamaczać w rozbełtanych jajkach. Smażyć na patelni, na rozgrzanym oleju rzepakowym po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podać z sosem np czosnkowym lub tysiąca wysp. Smaczndgo.