Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336655
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3841
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422964
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2532
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336655
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3841
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422964
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2532
Składniki
Rybę dokładnie rozmrozić. Delikatnie opłukać i bardzo dobrze osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na małe kawałki. Oprószyć kawałki ryby solą i mąką pszenną wymieszaną z czubrycą. Każdy kąsek zamaczać w rozbełtanych jajkach. Smażyć na patelni, na rozgrzanym oleju rzepakowym po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podać z sosem np czosnkowym lub tysiąca wysp. Smaczndgo.