Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1750
Polecam na kolację.
Odsłon: 356
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 142
Zapiekanka makaronowa z mięsem gyros, warzywami, brokułami i serem feta to wy...
Odsłon: 273
Zupa wyrazista w smaku. Dobrze smakuje z kaszą gryczaną.
Odsłon: 1750
Polecam na kolację.
Odsłon: 356
Najlepsze domowe. Pachnące masełkiem, dlatego nie ma potrzeby dodawania olejk...
Odsłon: 142
Zapiekanka makaronowa z mięsem gyros, warzywami, brokułami i serem feta to wy...
Odsłon: 273
Składniki
Rybę dokładnie rozmrozić. Delikatnie opłukać i bardzo dobrze osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na małe kawałki. Oprószyć kawałki ryby solą i mąką pszenną wymieszaną z czubrycą. Każdy kąsek zamaczać w rozbełtanych jajkach. Smażyć na patelni, na rozgrzanym oleju rzepakowym po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podać z sosem np czosnkowym lub tysiąca wysp. Smaczndgo.