Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 227
Kolorowy, sycący i pełen warzyw – taki właśnie jest wiosenny kurczak. Podawaj...
Odsłon: 1306
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 40
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 227
Kolorowy, sycący i pełen warzyw – taki właśnie jest wiosenny kurczak. Podawaj...
Odsłon: 1306
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 40
Składniki
Rybę dokładnie rozmrozić. Delikatnie opłukać i bardzo dobrze osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na małe kawałki. Oprószyć kawałki ryby solą i mąką pszenną wymieszaną z czubrycą. Każdy kąsek zamaczać w rozbełtanych jajkach. Smażyć na patelni, na rozgrzanym oleju rzepakowym po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podać z sosem np czosnkowym lub tysiąca wysp. Smaczndgo.