Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1753
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8310
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 725
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253021
Polecam.
Odsłon: 1400
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1753
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8310
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 725
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253021
Polecam.
Odsłon: 1400
Składniki
Rybę dokładnie rozmrozić. Delikatnie opłukać i bardzo dobrze osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na małe kawałki. Oprószyć kawałki ryby solą i mąką pszenną wymieszaną z czubrycą. Każdy kąsek zamaczać w rozbełtanych jajkach. Smażyć na patelni, na rozgrzanym oleju rzepakowym po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podać z sosem np czosnkowym lub tysiąca wysp. Smaczndgo.