Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 981
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 981
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 542
Składniki
Rybę dokładnie rozmrozić. Delikatnie opłukać i bardzo dobrze osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na małe kawałki. Oprószyć kawałki ryby solą i mąką pszenną wymieszaną z czubrycą. Każdy kąsek zamaczać w rozbełtanych jajkach. Smażyć na patelni, na rozgrzanym oleju rzepakowym po obu stronach. Odkładać na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Podać z sosem np czosnkowym lub tysiąca wysp. Smaczndgo.