Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka której żaden facet się nie oprze :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12356
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7027
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12356
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7027
Składniki
Ugotować ryż, przełożyć do naczynia żaroodpornego, polać ketchupem i majonezem (wedle uznania) i wymieszać, posypać połową sera.
Pierś z kurczaka czyścimy i kroimy w kostkę następnie smażymy razem z cebulą i przyprawą do gyrosa.
Ostudzoną pierś przekładamy do naczynia żaroodpornego na to kładziemy pokrojoną w kostkę paprykę i ogórek i posypujemy resztą sera.
Pieczemy w 180° około 20-30 min. (aż ser się roztopi)