Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, smakiem przypominająca smażoną kanie, cukinia panierowana w bułce tartej i w jajku. Polecam :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 971
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2161
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4177
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 971
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 106
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2161
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4177
Składniki
Wymytą cukinię kroimy razem ze skórką w 1 centymetrowe plastry.
Plastry doprawiamy pieprzem i solą.
Nagrzewamy patelnię z olejem. Każdy plaster panierujemy podwójnie w jajku i bułce tartej i układamy na gorącej z olejem patelni. Smażymy na rumiany kolor z obydwu stron plastrów.
Usmażone wykładamy na talerz i konsumujemy. Możemy do usmażonych plastrów cukinii dodać koktajlowe pomidorki. Smacznego :)