Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, smakiem przypominająca smażoną kanie, cukinia panierowana w bułce tartej i w jajku. Polecam :)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35406
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 363
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 100
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9162
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35406
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 363
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 100
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 356
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9162
Składniki
Wymytą cukinię kroimy razem ze skórką w 1 centymetrowe plastry.
Plastry doprawiamy pieprzem i solą.
Nagrzewamy patelnię z olejem. Każdy plaster panierujemy podwójnie w jajku i bułce tartej i układamy na gorącej z olejem patelni. Smażymy na rumiany kolor z obydwu stron plastrów.
Usmażone wykładamy na talerz i konsumujemy. Możemy do usmażonych plastrów cukinii dodać koktajlowe pomidorki. Smacznego :)