Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wreszcie znalazłam idealny jak dla mnie przepis :) Zapraszam do siebie http://charlottegotuje.blogspot.com/ :) * przepis z wielkie zarcie
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17632
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1769
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15269
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5050
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9008
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17632
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1769
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15269
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5050
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9008
Składniki
Do miski wrzucić platki owsiane, otręby, mąkę, proszek do pieczenia, posiekane rodzynki (wcześniej sparzone wrzątkiem) i cynamon i wszystko ze sobą połączyć. W drugiej misce wymieszać jajko, olej i mleko. Dodać mieszankę do suchych składników i wszystko dokładnie wymieszać. Łyżką formować na papierze do pieczenia ciasteczka i piec 10min w 200st C (a najlepiej sprawdzać kiedy będą już gotowe )