Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten deser można jeść bez wyrzutów. Smakuje obłędnie zarówno bez dodatków, jak np. ze świeżymi owocami. Szczerze polecam :-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25923
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3231
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1412
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25923
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3231
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1412
Składniki
Żelatynę należy zalać 3 łyżkami zimnej wody i odstawić do napęcznienia. Podgrzać mleko z z kakao i miodem. Dodać żelatynę i dokładnie rozpuścić ją w mleku. Odstawić do ostygnięcia. Wystudzone mleko z kakao i miodem oraz żelatyną wymieszać z jogurtem, przelać do pucharków i wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny. Przed podaniem można posypać siekaną czekoladą lub ozdobić ulubionymi owocami. Smacznego :-)