Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten deser można jeść bez wyrzutów. Smakuje obłędnie zarówno bez dodatków, jak np. ze świeżymi owocami. Szczerze polecam :-)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118170
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8430
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2168
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1550
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118170
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8430
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2168
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1550
Składniki
Żelatynę należy zalać 3 łyżkami zimnej wody i odstawić do napęcznienia. Podgrzać mleko z z kakao i miodem. Dodać żelatynę i dokładnie rozpuścić ją w mleku. Odstawić do ostygnięcia. Wystudzone mleko z kakao i miodem oraz żelatyną wymieszać z jogurtem, przelać do pucharków i wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny. Przed podaniem można posypać siekaną czekoladą lub ozdobić ulubionymi owocami. Smacznego :-)