Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na bardzo szybki, mało pracochłonny, a przede wszystkim zdrowy obiad - morszczuk na parze. Ryby jak wiadomo mają wiele wartości odżywczych, a przyrządzenie ich na parze, sprawi, że zachowamy je wszystkie, a ryba na dodatek będzie bardzo soczysta. Świeży koperek i cytryna jeszcze bardziej podkreśli jej smak.
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 934
Pyszne muffiny coca-cola zasmakują małemu i dużemu łasuchowi . Idealne do pop...
Odsłon: 50
Świetny przepis na szynkę z pieczarkami duszoną w aromatycznym sosie z dodatk...
Odsłon: 68
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 934
Pyszne muffiny coca-cola zasmakują małemu i dużemu łasuchowi . Idealne do pop...
Odsłon: 50
Świetny przepis na szynkę z pieczarkami duszoną w aromatycznym sosie z dodatk...
Odsłon: 68
Składniki
Świeżą rybę umyć, mrożonej nie trzeba wcześniej rozmrażać. Koperek umyć i drobno posiekać. Cytrynę również umyć i pokroić w plastry. Morszczuka doprawić solą i pieprzem, posypać koperkiem, przykryć plastrami cytryny i warto zostawić na 3-4 godziny w lodówce. Następnie gotować na parze ok. 20 min. Podawać z ulubionymi dodatkami.
Smacznego :)