Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos tatarski siostry Anastazji to cudowne połączenie chrupiących i kremowych składników. Stanowi świetny dodatek do gotowanych jajek lub domowej, pieczonej wędliny. Sos tatarski siostry Anastazji Siostra Anastazja Pustelnic dzieli się w internecie wieloma recepturami na pyszności. Jednym z kultowych przepisów zakonnicy jest ten na sos tatarski z groszkiem. Siostra Anastazja używa też do jego przygotowania kiszonych ogórków, marynowanych pieczarek, majonezu czy musztardy. Wszystko doprawia solą i pieprzem, nie zapominając również o zdrowej zieleninie. Sos tatarski z groszkiem siostry Anastazji Wielkanoc to czas, w którym sos tatarski siostry Anastazji może świetnie się przydać. Pasuje nie tylko do klasycznych jajek na twardo czy tych faszerowanych pieczarkami lub szynką, ale też do soczystej, domowej wędliny. Do czego jeszcze dodać sos tatarski? Sałatka siostry Anastazji z koperkiem w roli głównej sprawdzi się idealnie. Jeśli chcesz wypróbować przepis na tę apetyczną przekąskę, link znajdziesz tutaj: https://smaker.pl/przepisy-salatki/przepis-salatka-koperkowa-siostry-anastazji,1974093,smaker.html
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2727
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421837
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2168
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2727
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421837
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2168
Składniki
Majonez łączymy z musztardą. Doprawiamy solą i pieprzem. Wszystkie składniki przekładamy do jednej miski i mieszamy. Sos tatarski siostry Anastazji podajemy z wędliną lub gotowanymi jajkami.
Ogórki kroimy w drobną kostkę. Pieczarki wyciągamy ze słoika i kroimy na mniejsze kawałki. Zielony groszek odsączamy z zalewy.
Natkę pietruszki i koperek płuczemy pod wodą, odsączamy i drobno siekamy.