Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy czosnek, jest świetną przyprawą do mięs. Jednak jego zapach na dłużej nie jest przyjemny. Jak się go pozbyć?
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 340
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 403
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 801
Zapiekanka obłędna w smaku!
Odsłon: 340
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 403
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 801
Składniki
Zamiast zdzierać naskórek z dłoni wystarczy potrzeć je o zlew. Metal wytrąca zapach czosnku dzięki czemu nie musimy się już martwić o nieprzyjemną woń.