Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kuleczki Rafaello, które przygotujecie w domu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3074
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 587
Składniki
Cukier rozpuścić w pół szklanki gorącej wody. Odstawić do wystudzenia. 2 wafle zmielić lub zetrzeć na tarce. Za pomocą miksera wymieszać wszystkie składniki (wodę z cukrem, wafle, mleko w proszku, masło, 100 g wiórków kokosowych). Masę włożyć na pół godziny do lodówki, aby zrobiła się bardziej gęsta. Po 30 minutach formować z masy kulki, do środka włożyć migdał. Kuleczki obtoczyć w 100 g wiórków kokosowych. Gotowe Rafaello włożyć na kilka godzin do lodówki.