Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka w zalewie z curry ma łagodny słodko-ostry smak wart wypróbowania.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 175
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 511
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 175
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2125
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 511
Składniki
Z podanych składników przygotowujemy zalewę, gotujemy 2-3 min i odstawiamy do przestygnięcia.Strąki papryki myjemy, osuszamy, oczyszczamy z gniazd nasiennych i nasion a następnie kroimy w paski. Do każdego słoika wkładamy liść laurowy i ziarna ziela angielskiego a następnie układamy paski papryki i zalewamy przygotowaną zalewą. Zakręcamy i pasteryzujemy 8-10 min.