Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Sprawdzony przepis na młoda kapustę zasmażana z koperkiem. Smaczny dodatek do wiosennych dań w szczegolności schabowych i mielonych.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 747
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5384
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17596
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 747
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5384
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17596
Składniki
Z kapusty wycnamy głąba, następnie szatkujemy i przekładamy do garnka. Wlewamy wodę dodajemy przyprawy i gotujemy przez 15 minut.
Na patelni rozpuszczamy masło, wsypujemy mąkę i robimy zasmażkę. Dodajemy do garnka, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotowe…