Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta pasta do chleba z trzech składników. Ekspresowe wykonanie, powiew wiosny na talerzu.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 29
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 27
Składniki
Rzodkiewkę i ser trzemy na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek drobno kroimy. Całość łączymy z majonezem i jogurtem, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wkładamy na chwilę do lodówki.
Pasta wiosenna, rzodkiewkowa gotowa!