Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1819
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1819
Składniki
Bardzo szybka i prosta przekąska. Kiełbasę wiejską kroimy na talarki ok. 1 cm szerokości. Cebulę kroimy w pół talarki. Rozgrzewamy olej na patelni i podsmażamy kiełbasę z obu stron. Odkładamy na bok, a do pozostałego po smażeniu tłuszczu wkładamy cebulę i doprawiamy solą, pieprzem i papryką ostrą ( oczywiście wszystkie przyprawy wg upodobań smakowych). Mieszamy i dusimy aż cebula będzie miękka i zarumieniona. Wiejski chleb kroimy w skośne kromki polewamy delikatnie oliwą z oliwek, kładziemy kiełbasę i na wierzch cebulę. Na sam koniec kładziemy pokrojonego wzdłuż ogórka konserwowego.