Przekąski Przepis na:
avokado i tatar z łososia

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 639
Dodano: 05.10.2008
Odsłon: 9201
danie jako przystawka lub na przyjęcia
Składniki
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotowanie
-
avokado miękkie pokroic,dodac sok z cytryny,czosnek,sól,pieprz wymieszac,łososia w plastrach drobno pokroic,dodac sok z cytryny,koperek i trochę oliwy,ułozyc na talerzu na środku łososia a w około avokado pokropic dobrą oliwą
Komentarze do przepisu (2)

bozenas 31 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
z czosnkiem jest tak ,że albo się go lubi albo nienawidzi i wtedy jeśli lubisz ilośc nie ma znaczenia.Ja dodaję na jedno awokado ok 3 ząbki.A jeśli nie lubisz nie musisz go dodac wcale.Wtedy ostrośc nadasz dodając więcej limonki,albo pieprz.5 Kto głosował? | Odpowiedz

Boschka 26 stycznia 2011Zgłoś do usunięcia
ile czosnku na jedną sztukę awokado, zeby nie przesadzić?0 Kto głosował? | Odpowiedz