Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na ciepłao i zimno
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4850
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 12661
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3174
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 925
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4850
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 12661
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3174
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 925
Składniki
Ziemiaki pokroić w kostkę i usmażyć na oleju lub oliwie do miękkości, dodać posiekaną w kostkę cebulę waz z dymką a na koniec kiedy cebula będziem miękka dodać pocięte szparagi. Następnie wbić jaja do miseczki roztrzepać, doprawić solą i pieprzem i zalać masą jajeczną warzywa na patelni. Można dodać trochę zielonego groszku. Smażyć na średnim ogniu a następnie włożyć do piekarnika na 10 minut nagrzanego na 180st. C. Podawać z rukolą lub ulubionymi ziołami.