Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne i pożywne. Idealne na śniadanie.
Smaczne, wyraziste i aromatyczne nadzienie do szynki konserwowej. Biesiadnicy...
Odsłon: 1752
Nie każdy lubi jajka faszerowane z dodatkiem ryby. Ja uwielbiam je z tego prz...
Odsłon: 1605
Polecam. Ulobiony śledź mojego męża.
Odsłon: 179
Smaczne, wyraziste i aromatyczne nadzienie do szynki konserwowej. Biesiadnicy...
Odsłon: 1752
Nie każdy lubi jajka faszerowane z dodatkiem ryby. Ja uwielbiam je z tego prz...
Odsłon: 1605
Polecam. Ulobiony śledź mojego męża.
Odsłon: 179
Składniki
Kuskus zalać gorącą wodą i odstawić. Cukinie zetrzeć na tarce o średnich oczkach i odcisnąć nadmiar soku, szynkę pokroić w drobną kostkę. Jajka rozmieszać widelcem, dodać kuskus, cukinię, szynkę, ser, szczypiorek, sól oraz pieprz. Całość ponownie wymieszać. Foremki na babeczki natłuścić i przełożyć masę jajeczną. Piec około 20 – 25 minut w temperaturze 190 stopni.