Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny przepis dla osób, które chcą zdrowo jeść i żyć.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 882
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 153
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3776
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34612
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 882
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 153
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3776
Składniki
Orzechy należy zmielić na małe kawałki. Wszystkie ziarna i żurawinę należy namoczyć w ciepłej wodzie przez około 5 minut. Później odcedzamy i wrzucamy do miski. Dodajemy jajka zmieszane z oliwą i doprawiamy solą. Wszystko mieszamy. Przekładamy bo keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 60 minut w 180C. Po wyjęciu z pieca wyjmujemy chleb delikatnie z blaszki i czekamy aż wystygnie. Wówczas nada się do jedzenia. Życzę smacznego i zapraszam do obejrzenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak przygotować taki chleb.