Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny przepis dla osób, które chcą zdrowo jeść i żyć.
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 604
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 316
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 976
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 245
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 739
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 604
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 316
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 976
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 245
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 739
Składniki
Orzechy należy zmielić na małe kawałki. Wszystkie ziarna i żurawinę należy namoczyć w ciepłej wodzie przez około 5 minut. Później odcedzamy i wrzucamy do miski. Dodajemy jajka zmieszane z oliwą i doprawiamy solą. Wszystko mieszamy. Przekładamy bo keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 60 minut w 180C. Po wyjęciu z pieca wyjmujemy chleb delikatnie z blaszki i czekamy aż wystygnie. Wówczas nada się do jedzenia. Życzę smacznego i zapraszam do obejrzenia filmu, w którym krok po kroku pokazuję jak przygotować taki chleb.