Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska, na kolacje, na spotkanie ze znajomymi.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1824
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14486
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 130
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1824
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14486
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19561
Składniki
Pieczarki pozbawiamy trzonków i obieramy. Ser żółty ścieramy i wkładamy w zagłębienie pieczarki. Do miseczki wbijamy jajko, sól, pieprz, paprykę słodka i ostrą. Każdą pieczarkę obtaczamy mącę potem w jajku a następnie w bułce tartej. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 230 stopni ok. 10 min. Podajemy z keczupem bądź sosem czosnkowym.