Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na upalne dni najlepsze jest ciasto bez pieczenia i z sezonowymi owocami a najlepsze jeszcze które robi się szybko i łatwo.Ciasto kroiłam za szybko, powinno postać co najmniej 3 godz. w lodówce.
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 213
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1746
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19645
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 213
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1746
Składniki
1. Biszkopty układamy na dnie tortownicy.
2. Robimy masę z serków, rozpuszczamy galaretki w 2 szk. wody i studzimy żeby trochę stężały
3. Następnie mieszamy z serkami i wylewamy na biszkopty.
4. Układamy truskawki i chowamy do lodówki
W tym czasie rozpuszczamy żółtą galaretkę ( szk. wody) i studzimy również żeby trochę stężała.
6. Ubijamy śnieżki z 2 szk. mleka.
7. Do śnieżki wlewamy galaretkę żółtą i wylewamy na masę z serków.
8. Ponownie układamy truskawki i wkładamy do lodówki.
9.Na koniec polewamy czerwoną galaretką rozpuszczoną według przepisu na opakowaniu.
10. Ciasto gotowe. 11. Smacznego