Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny raz postanowiliśmy urozmaicić nasze menu. Proste i szybkie danie, a jakie smaczne! Koniecznie musicie skosztować.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4418
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5879
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1341
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12637
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4418
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5879
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1341
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12637
Składniki
Boczek kroimy w kostkę, kiełbasę w półplasterki i razem z posiekaną cebulą, przysmażamy w garnku. Dodajemy posiekany czosnek, smażymy przez chwilę, dodajemy passatę i szklankę bulionu, dusimy pod przykryciem przez 5 min. Następnie dodajemy ciecierzycę, dusimy przez chwilkę, do smaku doprawiamy cukrem, pieprzem cayenne, solą, pieprzem, majerankiem. Podajemy z pieczywem.