Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 1308
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1676
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Polecam.
Odsłon: 1308
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1676
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Składniki
Cukinie umyć i pokroić w kostkę. Posolić i odstawić na 2 godziny. Cebule obrać i pokroić w grube plastry ,odstawić na 1 godzinę. Warzywa osączyć i wymieszać. Zalewę zagotować ,dodać warzywa i gotować 10 min. Przełożyć do słoików ,zakręcić i ułożyć do góry dnem do wystygnięcia.