Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 100
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 182
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1259
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 499
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 100
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 182
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1259
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 499
Składniki
Cukinie umyć i pokroić w kostkę. Posolić i odstawić na 2 godziny. Cebule obrać i pokroić w grube plastry ,odstawić na 1 godzinę. Warzywa osączyć i wymieszać. Zalewę zagotować ,dodać warzywa i gotować 10 min. Przełożyć do słoików ,zakręcić i ułożyć do góry dnem do wystygnięcia.