Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietny dodatek do obiadu, na impreze do wodeczki ;) itd
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 131
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 201
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1278
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 509
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 131
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 201
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1278
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 509
Składniki
Cikinie umyc, srodek wydrazyc, pokroic w plasterki, papryke w slupki, cebule w krazki, n ato cukier, ocet, kurkume, gorczyce i czosnek wycisniety, wszystko do jednego naczynia i wymieszac. To musi odstac 4 godziny, co jakis czas przemieszac zeby puscilo sok. Po 4 h wlozyc do sloikow, sloiki gotowac 15 min od momentu bulgotania, po wyjeciu do gory dnem do wystygniecia. Potem juz tylko degustowac!! Smacznego!