Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na dynie w pełni także korzystajmy z tego zdrowotnego warzywa!
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 629
Przepyszny dodatek do pieczywa i grillowanych warzyw.
Odsłon: 119
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 629
Przepyszny dodatek do pieczywa i grillowanych warzyw.
Odsłon: 119
Składniki
Dynię kroimy na pół i usuwamy środek z pestkami. Miąższ obieramy ze skórki i kroimy w kostkę.
Imbir obieramy i ścieramy na tarce.
Marchew, cebulę i pietruszkę drobno siekamy i podsmażamy delikatnie na oliwie w dużym garnku.
Dolewamy do garnka 2 litry wody, starty imbir, pokrojone w kostkę surowe ziemniaki i dynię, (mięso).
Gotujemy wszystko 15 min. Na koniec dodajemy przyprawy i miksujemy na krem.