Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na dynie w pełni także korzystajmy z tego zdrowotnego warzywa!
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 7
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 83
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 609
Polecam.
Odsłon: 229
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 507
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 7
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 83
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 609
Polecam.
Odsłon: 229
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 507
Składniki
Dynię kroimy na pół i usuwamy środek z pestkami. Miąższ obieramy ze skórki i kroimy w kostkę.
Imbir obieramy i ścieramy na tarce.
Marchew, cebulę i pietruszkę drobno siekamy i podsmażamy delikatnie na oliwie w dużym garnku.
Dolewamy do garnka 2 litry wody, starty imbir, pokrojone w kostkę surowe ziemniaki i dynię, (mięso).
Gotujemy wszystko 15 min. Na koniec dodajemy przyprawy i miksujemy na krem.