Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na dynie w pełni także korzystajmy z tego zdrowotnego warzywa!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 173
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 373
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1668
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3130
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26548
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 173
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 373
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1668
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3130
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26548
Składniki
Dynię kroimy na pół i usuwamy środek z pestkami. Miąższ obieramy ze skórki i kroimy w kostkę.
Imbir obieramy i ścieramy na tarce.
Marchew, cebulę i pietruszkę drobno siekamy i podsmażamy delikatnie na oliwie w dużym garnku.
Dolewamy do garnka 2 litry wody, starty imbir, pokrojone w kostkę surowe ziemniaki i dynię, (mięso).
Gotujemy wszystko 15 min. Na koniec dodajemy przyprawy i miksujemy na krem.