Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taką maggi można dodawać nie tylko do zup takich jak krupnik czy rosół, ale też do mięs, sosów i makaronów. Wiecie że maggi istnieje od 1886 r ?!
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1347
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7355
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2839
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 1347
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7355
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2839
Składniki
Lubczyk dokładnie opłucz, potem osusz papierowym ręcznikiem. Listki drobno pokrój, przesyp do robota kuchennego z ostrzem, dodaj sól, szczyptę pieprzu i olej.
Miksuj aż powstanie dość gładka masa. Gotową maggi przełóż do wyparzonego słoiczka, zakręć i przechowuj w lodówce. Po pasty można dodać trochę cebuli, lub suszone grzyby.