Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla osób lubiących zjeść dietetycznie ale i smacznie.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14572
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19637
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14572
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19637
Składniki
Filet opłukać, osuszyć, rozciąć poprzecznie na 2 płaty, lekko rozklepać. Na jednym kawałku ułożyć śliwki, na drugim morele. Oprószyć solą i pieprzem. Zrolować, spiąć wykałaczkami.
Roladki usmażyć na złoto na łyżce oleju. Na drugiej patelni bez tłuszczu uprażyć migdały.
Gotowe roladki podać na sałacie. Polać jogurtem, posypać płatkami migdałowymi.