Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalnie prosta, szybka i tylko z trzech składników Fasola szparagowa z jajkiem i majonezem. Znajomi maja wpaść, a wy nie wiecie co podać, ja polecam wypróbować tę sałatkę. Idealna na grill.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10256
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2895
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1996
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 761
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10256
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2895
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1996
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 761
Składniki
Fasolkę oczyszczamy z końcówek, kroimy na pół i gotujemy w lekko osolonej wodzie z łyżeczką cukru do miękkości.
Po ugotowaniu odcedzamy i schładzamy. Ja zalałam ją lodowatą wodą na 2 minutki żeby szybciej wystygła, następnie odcedziłam i odstawiłam do odcieknięcia.
Jajka obieramy i kroimy na ćwiartki.
Do odsączonej fasoli dodajemy jajka oraz majonez. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy sola i pieprzem.
Ja przed podaniem posypałam dodatkowo sałatkę natką pietruszki. Smacznego !!!