Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna , sycąca i rozgrzewająca zupka doskonała na chłodnie dni :)
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 55
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 93
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 67
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 55
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 93
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 67
Składniki
Umyte kości wędzone dodajemy do garnka z wodą. Gotujemy i zbieramy szumowiny. Dodajemy Fasolę ( namoczoną całą noc wraz z tą wodą) następnie wrzucamy przyprawy, seler, pietruszkę, cebule w kostkę, czosnek w kostkę i marchewkę w kostkę. Gdy fasola będzie dość miękka dodajemy ziemniaki w kostkę . Następnie przesmażamy kiełbaskę pokrojona w kostkę i przekładamy do garnka. Gdy wszystkie składniki są miękkie dodajemy ocet. Gdy zupa ostygnie dodajemy śmietanę. Smacznego ;)