Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna , sycąca i rozgrzewająca zupka doskonała na chłodnie dni :)
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 30
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4190
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 576
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 664
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 30
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4190
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 576
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 664
Składniki
Umyte kości wędzone dodajemy do garnka z wodą. Gotujemy i zbieramy szumowiny. Dodajemy Fasolę ( namoczoną całą noc wraz z tą wodą) następnie wrzucamy przyprawy, seler, pietruszkę, cebule w kostkę, czosnek w kostkę i marchewkę w kostkę. Gdy fasola będzie dość miękka dodajemy ziemniaki w kostkę . Następnie przesmażamy kiełbaskę pokrojona w kostkę i przekładamy do garnka. Gdy wszystkie składniki są miękkie dodajemy ocet. Gdy zupa ostygnie dodajemy śmietanę. Smacznego ;)