Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli lubicie kuchnię indyjską to te jajka na pewno Wam posmakują.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2197
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4714
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 59
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2197
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 4714
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 59
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. W tym czasie posiekaną cebulę należy zeszklić na oleju, dodać curry, pokrojone drobno pomidory. Dusimy ok 10 minut aż nadmiar soku z pomidorów odparuje na końcu wrzucamy kolendrę.
Obieramy jajka. Przekrawamy na pół; wyjmujemy żółtka i dodajemy je do farszu, rozgniatamy widelcem.
Doprawiamy solą i pieprzem. Połówki jajek napełniamy farszem. Smakują rewelacyjnie zarówno na ciepło jak i na zimno ;)