Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jeśli lubicie kuchnię indyjską to te jajka na pewno Wam posmakują.
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 25
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 43
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 39
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2517
Domowe wafle do deser mojego dzieciństwa z masą orzechową, dżemem z czarnej p...
Odsłon: 25
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 43
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 39
Przełożony powidłami piernik kasztelański to szybki w przygotowaniu wariant ś...
Odsłon: 2517
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. W tym czasie posiekaną cebulę należy zeszklić na oleju, dodać curry, pokrojone drobno pomidory. Dusimy ok 10 minut aż nadmiar soku z pomidorów odparuje na końcu wrzucamy kolendrę.
Obieramy jajka. Przekrawamy na pół; wyjmujemy żółtka i dodajemy je do farszu, rozgniatamy widelcem.
Doprawiamy solą i pieprzem. Połówki jajek napełniamy farszem. Smakują rewelacyjnie zarówno na ciepło jak i na zimno ;)