Do góry

Dania główne Przepis na:

Faszerowane papryki

Faszerowane papryki

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 8

Dodano:

Odsłon: 977

Danie to jest wyśmienite, smakuje wszystkim szczególnie dzieciom. Czas przygotowania jest szybki. Polecam!!!!!

Składniki

  • Czerwona papryka, filet z kurczaka,pieczarki,ser żó ty., 6 papryk, pół kg filetu,40 dkg pieczarek,12 plastr&o
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na początek wydrążamy papryki,myjemy filet kroimy go w kosteczkę,i smażymy na małym ogniu przyprawiając do smaku. W między czasie obieramy pieczarki, również je smażymy, i doprawiamy. Do wydrążonych

  2. papryk na sam spód kładziemy plaster sera, i na przemian raz filet raz pieczarki,jak już nasze składniki tam się zmieszczą, na wierzch kładziemy następny plaster sera , i tak postępujemy z każdą papryką. Przygotowane

  3. papryki wkładamy do wysmarowanego naczynia żaroodpornego, i pieczemy w nagrzanym piekarniku, zależy od piekarnika ja piekę , do momentu jak się ser roztopi. SMACZNEGO !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 03 lutego 2010 Fajne :) podoba mi się ten przepis, ja znałam tylko papryki nadziewane nadzieniem do gołąbków (mięso + ryż).

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń