Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy 5 minut, bez spóźnienia do pracy.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10362
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10362
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5962
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5306
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12796
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4558
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Najlepiej wieczorem jeśli planujemy pastę na śniadanie. Jajka obrać ze skorupek. Zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Dodać majonez, czosnek niedźwiedzi, czubrycę, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Gotowe. Smacznego. Czubryca czerwona - cząber, papryka słodka, cebula, pomidory suszone, czosnek, papryka ostra