Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy 5 minut, bez spóźnienia do pracy.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326489
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12093
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16895
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5527
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326489
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12093
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16895
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5527
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Najlepiej wieczorem jeśli planujemy pastę na śniadanie. Jajka obrać ze skorupek. Zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Dodać majonez, czosnek niedźwiedzi, czubrycę, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Gotowe. Smacznego. Czubryca czerwona - cząber, papryka słodka, cebula, pomidory suszone, czosnek, papryka ostra