Do góry

Desery Przepis na:

Gofry cynamonowe bezglutenowe

Gofry cynamonowe bezglutenowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 187 Ocena: 997

Dodano:

Odsłon: 1398

Gofry z pewnością wygrywają swoją popularnością w ciepłe dni. Dziś wersja cynamonowa.

Składniki

  • 150 g mąki jaglanej
  • 200 ml mleka lub wody
  • 2 łyżki oleju
  • 1 jajo
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • pół łyżeczki cynamonu (najlepiej cejloński)
  • miarka odżywki białkowej (można pominąć)
  • +dodatki (zmielony słodzik/cukier puder/owoce)
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki miksujemy do jednolitej konsystencji. Rozgrzewamy gofrownicę i pieczemy gofry. Podajemy z ulubionymi dodatkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 27 kwietnia Takie to w sam raz na piątkowe popołudnie :)
Super jedzonko :D

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń