Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne zwłaszcza z bitą śmietana bądź cukrem pudrem
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 292
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 96
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 310
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 292
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 96
Składniki
z podanych składników wychodzi 10-12 gofrów rozgrzewamy porządnie gofrownicę, najlepiej z 15 minut przed pieczeniem.
Wszystkie składniki ubijamy mikserem na gładką masę.
Gofrownicę lekko spryskujemy olejem , wlewamy porcję ciasta i pieczemy około 5 minut. I ważne studzimy na kratce
są rózne opinie na ten temat ale ja gdzieś po 2 minutach otwieram na chwilkę gofrownice żeby troche pary uleciało ;)