Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwyczajny filet na patyku a jednak greckie souvlaki mają coś w sobie:). Podałam je z pieczonymi ziemniakami i sosem tzatziki - dawno nie mieliśmy tak pysznego obiadu! Polecam, polecam i jeszcze raz polecam:).
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 65
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 992
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 343
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 65
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 992
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 343
Składniki
Filety kroimy w cienkie paski. W misce mieszamy olej, skórkę z cytryny, sok z cytryny i przyprawy. Dokładamy filety, dokładnie mieszamy, odstawiamy na minimum 1 godzinę,
Pokrojone filety nadziewamy na patyczki do szaszłyków. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.