Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiąc porządki w zamrażalce " odnalazłam" pyszne prawdziwki i już wiedziałam,że będzie pyszne śniadanie;) Robię ją dość często na jesień, kiedy mam świeże grzyby np. kurki, podgrzybki, rydze...w ogóle Anioły uwielbiają leśne grzyby pod każdą postacią. W następnym poście będzie sos tatarski marynowanymi prawdziwkami...ale wróćmy do grzanek.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37406
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 56
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 131
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37406
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 56
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 131
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 118
Składniki
Wykonanie; Bagietkę pokrój na ukos na kanapki,posmaruj masłem i włóż do piekarnika lub opiekacza na około 5 minut.W międzyczasie rozgrzej oliwę z łyżką masła i podsmaż czosnek, chili, dodaj grzyby i podsmaż na rumiano. Na ciepłą bagietkę wyłóż grzyby, posyp rukolą, polej sosem balsamicznym. Grzanki polej oliwą z oliwek. Smacznego;)