Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane

jajka faszerowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 74 Ocena: 1809

Dodano:

Odsłon: 61683

pyszne jajka faszerowane trzema sosami polecam

Składniki

  • 12 jajek ugotowanych na twardo
  • sos zielony:
  • ok pół szkl mrozonego groszku
  • 4 zółtka , 1 łyzka majonezu
  • sól , pieprz do smaku
  • sos z tuńczykiem:
  • 1 mała puszka tunczyka w sosie własnym(odsaczyc z sosu)
  • zółtka 4
  • łyzka majonezu
  • pieprz , sól
  • sos chrzanowy;
  • zółtka 4 szt
  • 1 łyzka chrzanu i majonezu
  • sól pieprz
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ugotowane jajka przekroic na pół żółtka połaczyc z kazdym sosem jak w przepisie( kazde składniki sosu połaczyc blenderem wtedy łatwiej wycisnac przez szprycę)gotowymi sosami napełniac połówki jajek udekorowac i mozna zajadac .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

celina008 14 kwietnia 2013 Przyznaję rację,to na pewno smakuje wyśmienicie.

19 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

tolerancja 02 kwietnia 2013 Dziekuje za miłe komentarze ....pozdrawiam serdecznie

20 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

capri 01 kwietnia 2013 oj poczęstowałabym się bardzo, Tolerancjo, 6ka wielka ode mnie ! :)

18 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 01 kwietnia 2013 Jajka faszerowane w trzech smakach - na pewno przepyszne i pieknie podane :))

18 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jakub26 01 kwietnia 2013 fajne pomysły na farsz do jajek i pięknie podane!

18 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń