Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta warzywna brukselska, nieprzegotowana wynagrodzi nam to cudownym smakiem. Zawsze kojarzy się z jesiennymi warzywami.
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1001
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 40
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1343
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 356
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6245
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1001
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 40
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1343
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 356
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6245
Składniki
Warzywa pokroiłem w kostkę. Włożyłem do garnka zalałem 2 litrami wody, dodałem wędzonkę i karkówkę. Ugotowałem wywar z włoszczyzny i mięsa. Do prawie miękkich warzyw dodałem brukselkę, posoliłem, gotowałem do miękkości. Zabieliłem śmietaną. Osobno ugotowałem ryż, który dodałem do ugotowanych warzyw. Posypałem pokrojonym koperkiem.