Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta warzywna brukselska, nieprzegotowana wynagrodzi nam to cudownym smakiem. Zawsze kojarzy się z jesiennymi warzywami.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13074
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2455
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3600
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13074
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2455
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3600
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4458
Składniki
Warzywa pokroiłem w kostkę. Włożyłem do garnka zalałem 2 litrami wody, dodałem wędzonkę i karkówkę. Ugotowałem wywar z włoszczyzny i mięsa. Do prawie miękkich warzyw dodałem brukselkę, posoliłem, gotowałem do miękkości. Zabieliłem śmietaną. Osobno ugotowałem ryż, który dodałem do ugotowanych warzyw. Posypałem pokrojonym koperkiem.