Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robi się je błyskawicznie i ładnie wyglądają.
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 270
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 109
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4577
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 185
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 123
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 270
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 109
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4577
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 185
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 123
Składniki
Ciasto rozwijamy, wycinamy kwadraty ok. 5x5cm. Nacinamy wewnątrz narożniki na kształt litery L, i łapiąc za róg ciasta, mocujemy go w środku ciasteczka. Tak samo postępujemy z pozostałymi rogami.
Na środek nakładamy powidła i tak przygotowane ciasteczka pieczemy 10 minut w temperaturze 220-225 stopni. Po ostudzeniu oprószamy cukrem pudrem....