Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie wyszło bardzo smaczne i syte,a w połączeniu ze sosem tylko zajadać.Można podać z sosem pieczarkowym jak nie mamy innych grzybków. Ja zawsze na zimę mrożę już doprawione grzybki ,jest jak znalazł:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 28
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1327
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 28
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1327
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 59
Składniki
Kapustę opłukać i ugotować.Odcisnąć i drobno posiekać. Osobno zeszklić pokrojoną w kostkę cebulkę ,dodać do niej kapustę i podsmażyć. Do wystudzonej dodać ugniecione ziemniaki,pokrojony cieniutko kabanos,starty ser żółty.jajka,bułkę tartą oraz paprykę pokrojoną w kostkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Mokrymi rękoma formować małe kulki i smażyć ze wszystkich stron. Odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Smacznego życzę!