Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej i selera konserwowego to smaczny i szybki do przygotowania dodatek do dania z mięsem.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1044
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4215
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1044
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4215
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i pokroić, seler i kukurydzę przełożyć na sito, osączyć. Żółty ser zetrzeć na tarce jarzynowej z dużymi otworami, pomidora pokroić w kostkę.
Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, dodać przyprawę curry, sok z pomarańczy i oliwę. Przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać jako dodatek do mięsa.