Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej i selera konserwowego to smaczny i szybki do przygotowania dodatek do dania z mięsem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14045
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1617
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14045
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1617
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15928
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6425
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i pokroić, seler i kukurydzę przełożyć na sito, osączyć. Żółty ser zetrzeć na tarce jarzynowej z dużymi otworami, pomidora pokroić w kostkę.
Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski, dodać przyprawę curry, sok z pomarańczy i oliwę. Przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać jako dodatek do mięsa.