Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasze są bardzo zdrowe, a nadziane skwarami są przepyszne :D
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 63
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 644
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 65
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 63
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 644
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 65
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 82
Składniki
Smażymy skwarki z podgardla wieprzowego, wędzonego z cebulą pokrojoną w pół plastry. Smażymy bez tłuszczu i soli. W podgardlu jest wystarczająca ilość soli.
Moczymy kasze.
Zagotowujemy 3 szklanki wody z domową kostką rosołową. Płuczemy kasze. Opłukane kasze dodajemy do gotującego się bulionu. W między czasie smażymy skwarki z podgardla wędzonego z cebulą.
Gdy kasze zaczną lekko gęstnieć, dodajemy usmażone skwarki z cebulą, mieszamy i kończymy parzenie kasz.
Przykrywamy i czekamy 30 minut, kasza dojdzie.
Po 30 minutach jeszcze raz wszystko w garnczku przemieszamy i będzie gotowe danie.
Smacznego :)