Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny,zdrowy i mało pracochłonny
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666265
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 91
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 532
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5738
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666265
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 91
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 532
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5738
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 978
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
Sprawionego karpia umyć i wysuszyć ręcznikiem papierowym można pokroić w dzwonka lub pozostawić w całości obłożyć pokrojoną w półkrążki ceblą. Tak przygotowanego odstawić na kilka godzin do lodówki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Karpia przełożyć do naczynia,w którym będzie się piekł Skropić sokiem z cytryny /0,5/polać olejem /1/2 szkl / i wstawić na ok.40 min SMACZNEGO