Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiąca skórka i delikatne mięso..........pycha
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1905
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17904
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1937
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1905
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17904
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1937
Składniki
Orzechy, pieprz i ziele zemleć razem na grudki podobne do bułki tartej.
Rybę osolić i obtoczyć w mieszance orzechowej z obu stron.
Smażyć na głębokim tłuszczu z obu stron ( u mnie frytkownica 170 st.) aż do zrumienienie skórki.
Smacznego ...i pamiętajcie że rybka lubi pływać:) Może białe winko do tego???