Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
chrupiąca skórka i delikatne mięso..........pycha
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 558
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 90
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 558
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 90
Składniki
Orzechy, pieprz i ziele zemleć razem na grudki podobne do bułki tartej.
Rybę osolić i obtoczyć w mieszance orzechowej z obu stron.
Smażyć na głębokim tłuszczu z obu stron ( u mnie frytkownica 170 st.) aż do zrumienienie skórki.
Smacznego ...i pamiętajcie że rybka lubi pływać:) Może białe winko do tego???