Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj stawiamy na prostotę, troszkę z braku czasu ,troszkę z tęsknoty za smakami dzieciństwa...co nie znaczy ,że nie eksperymentujemy w kuchni :P właśnie robimy kolejną partię przetworów. Rezultaty już niedługo :D Tymczasem polecamy powrót do korzeni i smaków zamkniętych w dojrzałych owocach. Ten aromat pozostaje na wieki w naszych pamięciach.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30803
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3581
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2945
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30803
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3581
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2945
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Składniki
Truskawki myjemy, osuszamy. Szypułki odrywamy ,truskawki przekładamy do słoików. My układamy zazwyczaj wrzucamy po ¾ wysokości słoika. Owoce zasypujemy cukrem ,zalewamy gorącą wodą. Słoiki zakręcamy. Pasteryzujemy 20 min.