Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj stawiamy na prostotę, troszkę z braku czasu ,troszkę z tęsknoty za smakami dzieciństwa...co nie znaczy ,że nie eksperymentujemy w kuchni :P właśnie robimy kolejną partię przetworów. Rezultaty już niedługo :D Tymczasem polecamy powrót do korzeni i smaków zamkniętych w dojrzałych owocach. Ten aromat pozostaje na wieki w naszych pamięciach.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13049
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1480
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14370
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5943
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13049
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1480
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14370
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5943
Składniki
Truskawki myjemy, osuszamy. Szypułki odrywamy ,truskawki przekładamy do słoików. My układamy zazwyczaj wrzucamy po ¾ wysokości słoika. Owoce zasypujemy cukrem ,zalewamy gorącą wodą. Słoiki zakręcamy. Pasteryzujemy 20 min.