Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlet schabowy sauté

Kotlet schabowy sauté

Autor:

Przepisów i artykułów: 2083 Ocena: 46726

Dodano:

Odsłon: 30863

:) Pyszny ,soczysty ,szybki w przygotowaniu.

Składniki

  • 2 kotlety schabowe bez kości po 120 g
  • łyżeczka oliwy
  • 1,5 łyżeczki masła
  • sól ,pieprz
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Mięso umyłem ,lekko rozbiłem ,oprószyłem solą i pieprzem. Na patelni rozgrzałem tłuszcz (oliwę z płaską łyżeczką masła). Kotlety smażyłem po 3 min z każdej strony ,po przełożeniu położyłem na każdy pozostałe masło.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ewaaa 08 marca 2014 bardzo często robimy sobie takie mięsko, obiad pyszny, szybki, moi domownicy uwielbiają schab pod każdą postacią :)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń