Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie kruche ciasteczka.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11908
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16300
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5210
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11908
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16300
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5210
Składniki
szystkie składniki zagnieść razem na gładkie, elastyczne ciasto.
Gotowe ciasto rozwałkować na około 0,7 mm i wykrawać dowolne wzory.
W między czasie piekarnik nagrzać do 180 stopni.
Ciastka przełożyć na wyłożoną papierem do pieczenia blachę i piec je przez około 8 minut bądź do lekkiego zezłocenia się.