Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe słodycze to rzadkość. Pralinki są łatwe do wykonania i bardzo zdrowe. Polecam sportowcom i rodzicom małych dzieci.
Polecam.
Odsłon: 707
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36172
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 216
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 367
Polecam.
Odsłon: 707
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36172
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 216
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 367
Składniki
Suszone daktyle (bez pestek) należy namoczyć w ciepłej wodzie (ja preferuję 60C). Podczas kiedy daktyle się moczą można zmielić w blenderze mieszankę studencką. Daktyle odcedzamy a następnie mielimy w blenderze na gładką masę (może to być trudne, ponieważ będą się przyklejać do ścianek miski). Następnie dodajemy pozostałe składnik i wszystko razem blendujemy przez chwilę, tak aż składniki się połączą. Powstałą "masę" musimy zagnieść i z niej formować małe kulki. Gotowe do jedzenia są od razu, jednak jak poleżą chwilę w lodówce to będą jeszcze lepsze. Życzę smacznego i zapraszam do zobaczenia filmu, w którym pokazuję jak wykonać takie danie krok po kroku!