Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pomysł na danie fit. Mięso jest kruche, delikatne i soczyste.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 813
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 411
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15203
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1860
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 813
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 411
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15203
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1860
Składniki
Oliwę połącz z octem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Kurczaka posmaruj z każdej strony marynatą. Odstaw w chłodne miejsce na min. 2 godziny. Por pokrój w krążki. Ananasa pokrój na małe kawałki. Folię podziel na małe kawałki. Na każdym kawałku wyłóż mięso. Przykryj porem. Wyłóż po łyżce pokrojonego ananasa. Posyp tymiankiem (1 łyżeczka) i curry (1 łyżeczka). Polej ok. 2 łyżkami zalewy. Zawiń ciasno w folię. Piecz przez 45 minut w 180 stopniach C.