Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pomysł na danie fit. Mięso jest kruche, delikatne i soczyste.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8446
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1226
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10148
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4623
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 673
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8446
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1226
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10148
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4623
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 673
Składniki
Oliwę połącz z octem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Kurczaka posmaruj z każdej strony marynatą. Odstaw w chłodne miejsce na min. 2 godziny. Por pokrój w krążki. Ananasa pokrój na małe kawałki. Folię podziel na małe kawałki. Na każdym kawałku wyłóż mięso. Przykryj porem. Wyłóż po łyżce pokrojonego ananasa. Posyp tymiankiem (1 łyżeczka) i curry (1 łyżeczka). Polej ok. 2 łyżkami zalewy. Zawiń ciasno w folię. Piecz przez 45 minut w 180 stopniach C.