Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od kilku lat robię. Przepis niezawodny, zawsze się udaje i bardzo smakuje. W zimie mam namiastkę lata :) wystarczy tylko podsmazyć kiełbaskę z cebulką i mamy pyszne leczo.
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 892
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 45
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 114
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 638
Polecam.
Odsłon: 240
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 527
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 892
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 45
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 114
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 638
Polecam.
Odsłon: 240
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 527
Składniki
1)Cukinię obieramy ze skórki i kroimy na dość duże kawałki 2)Paprykę kroimy w paski 3)Pomidory parzymy i ściagamy z nich skórkę
Na dno dużego garnka wlewamy olej. Grzejemy. Na goracy olej wrzucamy w pierwszej kolejności paprykę, dusimy i gdy trochę zmięknie wrzucamy cukinię i pokrojone pomidory. Dusimy do miękkości. Dodajemy zioła, pieprz i sól juz w trakcie gotowania. Pasteryzujemy około 20 minut. W zimie gdy otwieram słoik. Dodaję kiełbasę podsmażoną z cebulką. WAŻNE; nie dodajemy wody. Warzywa mają być w sosie własnym.